diumenge, 8 de maig del 2016

Festa galega amb Motarres i Orgullosos. BARCELONA.

Per en Jaqueton:




El segon diumenge de maig... vam anar a Barcelona, convidats per l'amic Martí de Motarres i Orgullosos... a compartir una festa galega que fan colaborant amb una entitat del barri.

La putada del dia, va ser la puta pluja que ens va obligar a anar enllaunats. De fet, fins i tot en Txetxu -que va anar sobre Vulcano a buscar en Jordi- va tenir que claudicar, i tan ell... com l'amic de L'Hospitalet, van venir dins de l'espectacular R5 d'en Jordi. Réplica gairebé exacta, del que el nostre company tenia quan era más jove que no pas ara... je, je, je...

Llevat del tema pluja, el matí va ser espectacular...!!

Pop, lacón, orella... vinet...

Vam fotre un esmorzar de culló de mico, que va acabar visitant els munt de clàssics que hi havia al carrer.

Clàssics... i Mustangs no tant clàssics...! (Tot i que jo, ho sento molt... però el modern no me la fot tant dura com el model del 64-65...)

Especial menció per a un camió -propietat d'un veí de la Nuri- que venia directament de la segona guerra mundial. (El camió, no pas el veí... eh...?)
Concretament, del desembarcament de Normandia. I per això l'home el va comprar a França... per a afegir-lo a la seva col·lecció de clàssics.

Un camió exacte al que va utilitzar en Jordi a la seva mili per a treure's el carnet... i al que AMICUS en pes, ens vam pujar... per a fer-nos una de les fotos més boniques, especials, i significatives de la nostra història...!!

D'allí vam anar al pica-pica que es feia dins... (al que vam arribar tard, com a bons enamorats dels clàssics) ...i després, per a fer un riuet, vam a anar a un bar de la zona per a fer una birra, acomiadar-nos com cal, i després d'agraïr les atencions a l'amic Martí i familia... vam enllaunar-nos novament, per posar rumb a casa.

Posant així punt final a una de les sortides més saboroses, atípiques, i remullades dels ultims temps...


Oh, yeah...!!!


... ... ... ... ... ... ...


El segundo domingo de mayo... fuimos a Barcelona, invitados por el amigo Martí de Motarres y Orgullosos... a compartir una fiesta galega que hacen colaborando con una entidad del barrio.

La putada del día, fue la puta lluvia que nos obligó a ir enlatados. De hecho, incluso en Txetxu -que fue sobre Vulcano a buscar a Jordi- tuvo que claudicar, y tanto él... como el amigo del Hospitalet, vinieron dentro del espectacular R5 de Jordi. Réplica casi exacta, del que nuestro compañero tenía cuando era más joven que ahora... je, je, je...

Salvo el tema lluvia, la mañana fue espectacular...!!

Pulpo, lacón, oreja... vinito...

Nos metimos un almuerzo de cojones, que acabó visitando los montón de clásicos que había a la calle.

Clásicos... y Mustangs no tan clásicos...! (A pesar de que yo, lo siento mucho... pero el moderno no me la pone tan dura como el modelo del 64-65...)

Especial mención para un camión -propiedad de un vecino de Nuri- que venía directamente de la segunda guerra mundial. (El camión, no el vecino... eh...?)
Concretamente, del desembarco de Normandía. Y por eso el hombre lo compró en Francia... para añadirlo a su colección de clásicos.

Un camión exacto al que utilizó Jordi en su mili para sacarse el carné... y al que AMICUS en peso, nos subimos... para hacernos una de las fotos más bonitas, especiales, y significativas de nuestra historia...!!

De allí fuimos al pica-pica que se hacía dentro... (al que llegamos tarde, como buenos enamorados de los clásicos) ...y después, para hacer un meíllo, fuimos a un bar de la zona para hacer una birra, despedirnos como es debido, y después de agradecer las atenciones al amigo Martí y familia... nos enlatamos nuevamente para poner rumbo en casa.

Poniendo así punto final a una de las salidas más sabrosas, atípicas, y remojadas de los ultimos tiempos...


Oh, yeah...!!!




NaCluT!!!