divendres, 27 de maig del 2016

Visita a Motards MG i Corsarios MC.

Per en Jaqueton:



El 27 de maig, vam fer -com es costum de tant en tant, a aquesta colla...- una visiteta als amics Motards MG de MARTORELL.

En Jordi, l'Oscar, i jo mateix... ens vam trobar al punt de trobada que tenim al poble, i després de fotre'ns unes birres i una tapa d'orella, vam fer cap al local dels nostres amics.

He de dir que la resta de la colla no podia venir; però vam trobar a faltar especialment en Txetxu... ja que no va ser fins a l'últim moment, que no vam saber que no podría venir amb nosaltres. I això va ser un pal...

La visita a Motards, genial...!! Curta... ja que aquella nit teniem més visites que fer, i vam marxar just després de sopar... Pero sobretot per que no hi era tothom. (Ni per part nostra, ni per part d'ells) I per això prepararem -ben aviat- una nova visita-sopar-festa, per a gaudir com es mereixen, de la seva especial companyia...!!

Com he dit, d'allí vam marxar a una nova visita... als amics -i Padrins- Corsarios MC.

En aquesta ocasió -en comptes d'anar a Masquefa- vam anar a Rubí. Al Club House del capítol del Vallès Occidental...

...on ens vam fotre unes birres, tot compartint una nova nit de festa al local dels nostres amics.

Allí vam estar fins ben passada la una de la matinada, quan vam decidir acomiadar-nos dels nostres amics -i de nosaltres mateixos- tot posant rumb a casa...!!

A on vam tornar feliços i satisfets per les gratificants visites...

...però en el fons, tristos per no haver-les pogut compartir amb els companys que -malauradament- es van quedar a terra.


La propera la fotrem més grossa...!!

Oh, yeah...!!!



... ... ... ... ... ... ...



El 27 de mayo, hicimos -como es costumbre de vez en cuando, en éste grupo...- una visita a los amigos Motards MG de MARTORELL.

Jordi, Oscar, y yo mismo... nos encontramos en el punto de encuentro que tenemos en el pueblo, y después de tomarnos unas birras y una tapa de oreja, nos fuimos para el local de nuestros amigos.

Tengo que decir que el resto del grupo no podía venir; pero echamos de menos especialmente en Txetxu... puesto que no fue hasta el último momento, cuando supimos que no podría venir con nosotros. Y esto fue un palo...

La visita a Motards, genial...!! Corta... puesto que aquella misma noche teníamos más visitas que hacer, y marchamos justo después de cenar... Pero sobre todo por que no estaba todo el mundo. (Ni por nuestra parte, ni por la suya) Y por eso prepararemos -bien pronto- una nueva visita-cena-fiesta, para disfrutar como se merecen, de su especial compañía...!!

Cómo he dicho, de allí marchamos a una nueva visita... los amigos -y Padrinos- Corsarios MC.

En esta ocasión -en vez de ir a Masquefa- fuimos a Rubí. Al Club House del capítulo del Vallès Occidental...

...donde nos echamos unas birras, compartiendo una nueva noche de fiesta al local de nuestros amigos.

Allí estuvimos hasta bien pasada la una de la madrugada, cuando decidimos despedirnos de nuestros amigos -y de nosotros mismos- poniendo rumbo a casa...!!

Donde volvimos felices y satisfechos por las gratificantes visitas...

...pero en el fondo, tristes por no haberlas podido compartir con los compañeros que -desgraciadamente- se quedaron en tierra.


La próxima la haremos más gorda...!!

Oh, yeah...!!!




NaCluT!!!