dissabte, 17 de setembre del 2016

Ruta de estreno de la Sussi de Txetxu...!!!

Per en Jaqueton:



Després de dues setmanes esperant... per fi va arribar el tros de montura que s’ha pillat el nostre Capità...!! Ole, ole, i ole...!!!
Una Suzuki V-Strom 650 ABS... que a hom se li cauen els collons a terra en veure-la, de lo guapa que és... Sí senyor...!!

A gaudir-la amb salut, alegria, i molts kilòmetres...!!

Felicitats!!!

Per a celebrar-ho i fer-li la meitat del rodatge... en Txetxu va tenir la genial idea de fotre una ruta de puta mare, d’aquelles que et deixes el cul enganxat al seient... je, je, je... I jo, aturat com estic, vaig tenir la immensa sort de poder acompanyar-lo.

La ruta va començar a Granollers. On ens vam trobar a les set del matí... i després de fer babotes una estona damunt de l’impressionant moto sense nom, vam emprendre el que seria l’inici de la ruta més llarga –en un sol dia- que s’ha fet mai a aquesta colla.
De fet... aquell dia vam batre uns quants rècords...!!

La ruta més llarga en un sol dia...

La ruta a més altura...

Visitar tres països...

I per si fos poc, tot regat amb un temps fill de puta... que ens va portar ben de cul...!


Vam arrencar la ruta per la C17... tot posant rumb a Puigcerdà. Tot i que vàrem parar a Les Quatre Carreteres –a Tona- per a fotre’ns uns d’aquells xuixos contundents que tenen allí...

Després... C17 cap a munt, fins a Ribes de Freser. On vam comprar el pa per a l’esmorzar que faríem al bell mig de la Collada de Toses... just al punt més alt del port. On vam esmorzar a 8 graus... tot comentant el fred acollonant que estàvem passant, si teníem en compte que just uns dies abans, encara fotia una calor de tres parells de collons... je, je, je...

Després d’esmorzar, vam fer cap –acabant la Collada- cap a Puigcerdà. D’es d’on vam passar a França... tot descobrint el país veí, el fred que ens hi esperava, i el mal temps que ens hi tenien guardat!!
I es que de cop... el plugim amb que ens van rebre a França, es va convertir en pluja acompanyada de boira i fred.

Collonut...!!

Vam parar a fer-nos una foto al punt més alt del port francès... i d’allí, tot baixada.

La cosa millorava pels collons...

Entrant a Andorra, vam omplir els dipòsits a una benzinera que tenia un terra més relliscós que el d’un molí d’oli... i a partir d’allí, el temps ens va respectar deixant de ploure, oblidant la boira, i esmorteint el fred amb una mica de sol que s’atrevia a treure el nas entre els núvols per a xafardejar la nova nena d’en Txetxu... je, je, je...

Però ja vam decidir de no aturar-nos ni al Punt de Trobada. Es feia tard per dinar... i ja feia estona que teníem gana.

Vam passar Andorra. A l’aduana ni ens van aturar... I a Adrall, vam trobar un restaurant a on jalar de valent, tot celebrant l’estrena de la nova montura, i reposar els culets del fred que tot i que ja no en feia... el teníem ben present. I es que a Andorra vam arribar als 5,6 graus...!

D’allí vam enfilar carretera avall... cap a Ponts, Cervera, vam parar a Porquerisses a saludar a uns amics... i ja vam pillar l’A2 directe al Bruc a omplir, acomiadar-nos un de l’altre, i fer el camí que ens quedava fins a casa.

A mi personalment, la pluja em va respectar fins a menys de deu kilòmetres de casa. Allí va començar a ploure suau... i no va apretar fins que no vaig tenir tancada la nena al garatge.

Genial...!!

Acabava així una ruta collonudíssima... d’aquelles que fan afició...!!

A veure si ben aviat podem regalar-nos una altra...


Oh, yeah...!!



NaCluT!!!


... ... ... ... ... ... ...


Después de dos semanas esperando... por fin llegó el pedazo de montura que se ha pillado nuestro Capitán...!! Ole, ole, y ole...!!!
Una Suzuki V-Strom 650 ABS... que a uno se le caen los cojones al suelo con verla, de lo guapa que es... Sí señor...!!

A disfrutarla con salud, alegría, y muchos kilómetros...!!

Felicidades!!!

Para celebrarlo y hacerle la mitad del rodaje... Txetxu tuvo la genial idea de preparar una ruta de puta madre, de aquellas que te dejas el culo enganchado al asiento... je, je, je... Y yo, parado como estoy, tuve la inmensa suerte de poder acompañarlo.

La ruta empezó en Granollers. Donde nos encontramos a las siete de la mañana... y después de hacer babotas un rato encima de la impresionante moto sin nombre, emprendimos el que sería el inicio de la ruta más larga –en un solo día- que se ha hecho nunca a éste grupo.
De hecho... aquel día batimos unos cuántos récords...!!

La ruta más larga en un solo día...

La ruta de más altura...

Visitar tres países...

Y por si fuera poco, todo regado con un tiempo hijo de puta... que nos llevó de culo...!


Arrancamos la ruta por la C17... poniendo rumbo en Puigcerdà. A pesar de que paramos en Les Quatre Carreteres –en Tona- para meternos unos de aquellos chuchos contundentes que tienen allí...

Después... C17 hacia arriba, hasta Ribes de Freser. Donde compramos el pan para el almuerzo que haríamos en medio de la Collada de Toses... justo en su punto más alto del puerto. Donde almorzamos a 8 grados... comentando el frío acojonante que estábamos pasando, si teníamos en cuenta que justo unos días antes, todavía metía un calor de tres pares de cojones... je, je, je...

Después de almorzar, tiramos –acabando la Collada- hacia Puigcerdá. Desde donde pasamos a Francia... descubriendo el país vecino, el frío que nos esperaba, y el mal tiempo que nos tenían guardado!!
Y es que de golpe... la llovizna con que nos recibieron en Francia, se convirtió en lluvia acompañada de niebla y frío.

Cojonudo...!!

Paramos a hacernos una foto en su punto más alto del puerto francés... y de allí, todo bajada.

La cosa mejoraba por los cojones...

Entrando en Andorra, llenamos los depósitos en una gasolinera que tenía un suelo más resbaladizo que el de un molino de aceite... y a partir de allí, el tiempo nos respetó dejando de llover, olvidando la niebla, y amortiguando el frío con un poco de solo que se atrevía a sacar la nariz entre las nubes para chismorrear la nueva niña de Txetxu... je, je, je...

Pero ya decidimos no pararnos ni en el Punt de Trobada. Se hacía tarde para comer... y ya hacía rato que teníamos hambre.

Pasamos Andorra. En la aduana ni nos pararon... Y en Adrall, encontramos un restaurante donde jalar de lo lindo, celebrando el estreno de la nueva montura, y reponer los culitos del frío que a pesar de que ya no hacía... lo teníamos muy presente. Y es que en Andorra llegamos a los 5,6 grados...!

De allí tiramos carretera abajo... hacia Ponts, Cervera, paramos en Porquerisses para saludar a unos amigos... y ya nos fuimos a pillar la A2 directo al Bruc para llenar, despedirnos uno del otro, y hacer el camino que nos quedaba hasta casa.

A mí personalmente, la lluvia me respetó hasta menos de diez kilómetros de casa. Allí empezó a llover suave... y no apretó hasta que no tuve cerrada la niña al garaje.

Genial...!!

Acababa así una ruta cojonudíssima... de aquellas que hacen afición...!!

A ver si bien pronto podemos regalarnos otra...


Oh, yeah...!!


NaCluT!!!