diumenge, 11 de setembre del 2016

VII Manifestació Independentista en Moto. VIC.

Per en Jaqueton:


Un any més... no he faltat a la cita amb l’història, assistint a la manifestació motera per l’independència que organitzen els amics Motards Independentistes....!!
Aquest any, l’amic Jaume es va apuntar a l’escapada... i amb ell vam acudir a Vic.

La ruta d’anada –com cada any- va esdevenir la primera ruta fresqueta de la temporada. I de fet... vam trobar boira pixanera un bon tros del camí.

Com a nota negativa, comentar que a les quatre carreteres ja no vam trobar xuixos! I això si que va ser una putada... (sic)

La trobada a Vic, tot un èxit –com sempre. Multitud de motos... multitud de motards... multitud d’independentistes disposats a lluitar un any més per la llibertat d’un poble...!!

La ruta cap a Barna... com sempre. Vam anar baixant fent la nostra i mostrant a tothom les nostres ànsies independentistes, fins que vam arribar a l’assoleiada esplanada de la benzinera del Bruc. On ens van ajuntar amb la resta de motards que allí ens esperaven... per –ara si- fer tots junts ruta cap a Barna, i entrar-hi triomfalment... un dia tant important com ho és la Diada de Catalunya...!!

Aquest any –això si- teníem decidit no perdre’ns per Barna. Així que tant bon punt hi vam entrar... vam seguir al grup mentre va coincidir amb el GPS.
Un cop vam separar-nos... vam guillar posant rumb a Mataró. On ens vam fotre una birra... i després ens vam acomiadar per a dinar cadascú a casa seva...

...i seguir celebrant la Diada, amb les respectives familys...!!


A veure si l’any que ve podem pujar a Vic a celebrar la República Catalana...!!!

Visca Catalunya...!!!



NaCluT!!!