diumenge, 20 de novembre del 2016

Ruta a Cap de Creus...!!

Per en Jaqueton:


El diumenge vint de novembre... vam tornar a fer ruta a Cap de Creus...!!
Aquest cop, lamentablement... sense el nostre Capi. Que va tenir que marxar a pencar... i es va perdre la trobada...

Després de passar-nos tres pobles al cafetorro del matí, vam marxar –guiats pel meu poc i curt sentit de l’orientació-, i com és normal... ens vam perdre, realitzant una pseudo-improvisada ruta, que ens va dur ara per la costa... després per l’interior... fent un nyigui-nyogui amb la ruta, que semblava més aviat el joc del yo-yó... je, je, je...


Finalment, vam arribar a destí. On vam fotre fotos, algun vídeo... i vam guillar eixordats pel fort vent que fuetejava la costa d’un dels indrets més bells del nostre litoral, i –m’atreviria a dir- del nostre país.

Vam dinar de menú, a un restaurant de Cadaqués... on vam gaudir d’uns arrossos espectaculars...!!
Després, amb la calma... i tement una pluja que ens va saludar tímidament tot entrant pel Vallès... vam fer cap a casa, tot parant a fer les birres de fi de ruta i comiat, a La Batllòria.

Realment... una ruta espectacular –crec- a qualsevol època de l’any. I espero poder gaudir-la moltes vegades més... en companyia de la resta de la colla...!!

Oh, yeah...!!!


NaCluT!!!


... ... ... ... ... ... ...


El domingo veinte de noviembre... volvimos a hacer ruta en Cap de Creus...!!
Ésta vez, lamentablemente... sin el nuestro Capi. Que tuvo que marchar a currelar... y se perdió el encuentro...

Después de pasarnos tres pueblos con el cafetorro de la mañana, marchamos –guiados por mi poco y corto sentido de la orientación-, y cómo es normal... nos perdimos, realizando una pseudo-improvisada ruta, que nos llevó ahora por la costa... después por el interior... haciendo un poti-poti con la ruta, que parecía más bien el juego del yo-yó... je, je, je...


Finalmente, llegamos a destino. Donde echamos fotos, algún vídeo... y piramos ensordecidos por el fuerte viento que azotaba la costa de uno de los lugares más bellos de nuestro litoral, y –me atrevería a decir- de nuestro país.

Comimos de menú, a un restaurante de Cadaqués... donde disfrutamos de unos arroces espectaculares...!!
Después, con la calma... y temiendo una lluvia que nos saludó tímidamente entrando por el Vallès... tiramos para casa, parando a echar las birras de fin de ruta y despedida, en La Batllòria.

Realmente... una ruta espectacular –creo- a cualquier época del año. Y espero poder disfrutarla muchas veces más... en compañía del resto de la pandilla...!!

Oh, yeah...!!!



NaCluT!!!