dissabte, 19 de novembre del 2016

XII Festa de la Moto. MASQUEFA.

Per en Jaqueton:


El dinou de novembre passat... vam anar a gaudir –un any més- de la Festa de la Moto que organitzen els nostres amics Corsarios MC ANOIA a Masquefa.
Aquest any, a causa de diferents raons... vam decidir perdre'ns la ruta urbana i la invitació a l'esmorzar.
Per contra... vàrem gaudir d'una sortida sense matinada collonera, i arribarem a l'esdeveniment a una hora gens menyspreable per a esmorzar... i saludar als no pocs amics que allí vam veure reunits gaudint del dia... de l'esdeveniment... i de la companyia.

Després d'esmorzar... vam valorar les diferents possibilitats que hi havia, i vàrem decidir arribada l'hora de marxar per a aprofitar la resta del matí rutejant pel Penedès.
Vam sortir d'allí, tirant per a Vilafranca passant per Sant Sadurní... i baixarem per Olivella fins a Sitges, per enxampar les costes del Garraf.
Carretera que no vam poder gaudir pel puto tràfic... i les putíssimes bicis que es creuen propietàries de l'asfalt.

En l'autovia de Castelldefels, vam fotre unes birras a La Pava... per després emprendre ruta per separat, cadascú cap a la seva casa.
On esperaríem pacientment que arribés la següent ruta...!! Je, je, je...

Oh, yeah...!!!

NaCluT!!!



... ... ... ... ... ... ...



El diecinueve de noviembre pasado... fuimos a disfrutar –un año más- de La Festa de la Moto que organizan nuestros amigos Corsarios MC ANOIA en Masquefa.
Éste año, debido a distintas razones... decidimos perdernos la ruta urbana y la invitación al almuerzo.
Por contra... disfrutamos de una salida sin madrugón cojonero, y llegamos al evento a una hora nada despreciable para almorzar... y saludar a los no pocos amigos que allí vimos reunidos disfrutando del día... del evento... y de la compañía.

Después de almorzar... valoramos las distintas posibilidades que había, y decidimos llegada la hora de marchar para aprovechar el resto de la mañana ruteando por el Penedès.
Salimos de allí, tiramos para Vilafranca pasando por Sant Sadurní... y bajamos por Olivella hasta Sitges, para pillar las costas del Garraf.
Carretera que no pudimos disfrutar por el puto tráfico... y las putísimas bicis que se creen dueñas del asfalto.

En la autovía de Castelldefels, echamos unas birras en La Pava... para luego emprender ruta por separado, cada cual para su casa.
Donde aguardaríamos pacientemente a que llegara la siguiente ruta...!! Je, je, je...

Oh, yeah...!!!



NaCluT!!!