dissabte, 23 de juliol del 2016

10º Aniversario Halcones ML CUBELLES.

Per en Jaqueton:



No diré pas que no m'hagi passat mai… perquè la veritat, encara que no recordo antecedents similars… no podria jurar que no els hi hagi hagut.
Però sí puc dir que si ha passat alguna altra vegada… amb la meitat dels dits de la mà podria contar-les.
El cas és que aquesta matí… m’he dormit…!!
Si, si… m’he dormit com una vulgar marmota… parant el despertador i tots els seus recordatoris, prenent la llum, i despertant –per fi- per anar al bany… intentant recordar per què cony estava la llum encesa.
Quins collons…

I és que anit, vam arribar tard del conciertet de Dani Flaco… i els anys comencen a pesar més que els quilos de la Fontvella.
Traduït: Que un ja no es recupera… i quatre hores no és suficient per reposar-se i sortir de ruta.
Putos anys… je, je, je…

Per sort, ha arribat la sang al riu. I malgrat el contratemps… he arribat a quinze minuts de la meva cita amb en Jordi en el xinès del carrer del seu taller, on hem fet el cafetó... engegant després motors per anar a Cubelles.
Concretament, al Corral d’en Cona… on celebraríem el desè Aniversari dels nostres bons amics Halcones ML…!!

La ruta –en pla revival- l’hem fet per les Costes. Colobrejant com possessos per una carretera sinuosa i agradable com n’hi ha poques… per acabar per la C31, anant al poble on viuen els meus pares.
Un cop allí, després d’esbrinar com arribar a l'Aniversari… i fent gala d'un sentit de l'orientació infrangible, hem anat cap al lloc amb pas ferm… tot seguint un benèvol senyor que ens ha guiat amb el seu cotxe. Ole el servei ben muntat perquè ningú es perdi…!! Je, je, je, je…

Allí hem saludat afectuosíssimament a la gran –grandíssima- família Falcons…!!
Hombre de Nieve, Lis, Nandu, Rosa, Ana, Manolo… i un llarg etc, d’Halcones arribats des d’un munt de punts diferents i llunyans… que en un dia tan especial, no han dubtat a ajuntar-se i regalar als amics un dia espectacular.
Des d'aquí, la meva enhorabona més afectuosa a tots… pel bé que ho han fet, i lo bé que li han fet passar a tots…!!

Allí han anat arribant molt bons amics com Segadors… Birraiders… Idees Brodats… però Jordi i un servidor, que anàvem més petats que un xiulet de goma, no hem volgut forçar la màquina… i cap a dos quarts d'onze ens acomiadàvem de tothom, tot engegant la ruta de tornada.
Sortint d'allí, ens creuem amb Motards…
…als qui ens hem hagut de conformar saludant en ruta.

Hem parat a Cubelles, on he aprofitat per a saludar la family… i on de pas ens hem fotut una refrescant cerveceta. Per després posar de nou ruta a les Costes… que les hem fet sota un sol de justicia, i en companyia de molt més tràfic del desitjable.

La veritat és que ha estat una escapadota simpaticorra i agradable… que de no haver-la realitzat, no m'hauria perdonat no felicitar als nostres amics en un aniversari tan especial…
Un aniversari que en aquest món nostre –com ens comentava Manolo aquesta matí- són molt pocs els triats per a celebrar-lo…!!
I Halcones ML, és un d'ells…!! Oh, yeah…!!!


NaCluT!!!


… … … … … … …


No voy a decir que no me haya pasado nunca… porque la verdad, aunque no recuerdo antecedentes similares… no podría jurar que no los haya habido.
Pero sí puedo decir que si ha pasado alguna otra vez… con la mitad de los dedos de la mano podría contarlas.
El caso es que ésta mañana… me dormí…!!
Si, si… me dormí como una vulgar marmota… parando el despertador y todos sus recordatorios, prendiendo la luz, y despertando –por fin- para ir al baño… intentando recordar por qué coño estaba la luz encendida.
Vaya tela…

Y es que anoche, llegamos tarde del conciertillo de Dani Flaco… y los años empiezan a pesar más que los quilos de la Fontvella.
Traducido: Que uno ya no se recupera… y cuatro horas no es suficiente para reponerse y salir de ruta.
Putos años… je, je, je…

Por suerte, no llegó la sangre al rio. Y a pesar del contratiempo… llegué a quince minutos de mi cita con Jordi en el chino de la calle de su taller, donde cafeteamos y pusimos en marcha motores para ir a Cubelles.
Concretamente, al Corral d’en Cona… donde celebraríamos el décimo Aniversario de nuestros buenos amigos Halcones ML…!!

La ruta –en plan revival- la hicimos por Las Costas. Culebreando como posesos por una carretera sinuosa y agradable como pocas… para terminar por la C31, yendo al pueblo donde viven mis padres.
Una vez allí, averiguamos cómo llegar al Aniversario… y haciendo gala de un sentido de la orientación inquebrantable, pusimos ruta al lugar con paso firme… siguiendo un benévolo señor que nos guió con su coche. Ole el servicio bien montado para que nadie se pierda…!! Je, je, je, je…

Allí saludamos cariñosísimamente a la gran –grandísima- familia Halcones…!!
Hombre de Nieve, Lis, Nandu, Rosa, Ana, Manolo… y un largo etc, de Halcones llegados desde montones de puntos distintos y lejanos… que en un día tan especial, no dudaron en juntarse y regalar a los amigos un día sin par.
Desde aquí, mi más cariñosa enhorabuena a todos… por lo bien que lo han hecho, y lo bien que se lo han hecho pasar a todos…!!

Allí llegaron muy buenos amigos como Segadors… Birraiders… Idees Brodats… pero Jordi y un servidor, que íbamos más petados que un pito-goma, no quisimos forzar la máquina… y a eso de las diez y media nos despedimos de todo el mundo, y pusimos en marcha la ruta de regreso.
Saliendo de allí, nos cruzamos con Motards…
…a quienes nos tuvimos que conformar con saludar en ruta.

Paramos en Cubelles, donde aproveché para saludar a mi family… y de paso nos echamos una refrescante cervezota. Para luego poner de nuevo ruta a Las Costas… que las hicimos bajo un solano del quince, y en compañía de mucho más tráfico del deseable.

La verdad es que ha sido una escapadeja simpaticorra y agradable… que de no haberla realizado, no me habría perdonado no felicitar a nuestros amigos en un cumpleaños tan especial…
Un cumpleaños que en éste mundillo nuestro –como nos comentaba Manolo ésta mañana- son muy pocos los elegidos para celebrarlo…!!
Y Halcones ML, es uno de ellos…!! Oh, yeah…!!!


NaCluT!!!